Persondatapolitik

 

PRIVATLIVSPOLITIK

GPS SECURITY A/S

 

GPS Security A/S er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som leverandør eller privat kunde kontraherer med os, eller i øvrigt gør brug af de services vi tilbyder, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne privatlivspolitik og gældende lovgivning.

 

  1. Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger er:

GPS Security A/S

Vagtchef Rasmus Vergo

Cvr.nr. 30925734

Solrød Byvej 52, 2680 Solrød Strand

Tlf. 70701608

 

  1. Hvornår indsamler vi, og hvornår anvender vi dine personoplysninger?

Vi indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du som leverandør kontraherer med os.
  2. Når du som kunde kontraherer med os, eller i øvrigt gør brug af de services, vi tilbyder.

Når du som leverandør handler med os, opbevarer vi en række oplysninger om dig for effektivt at kunne kontakte dig, hvis der for eksempel måtte være en opgave til dig, eller hvis vi i øvrigt har behov for at kontakte dig i denne forbindelse. Vi indsamler alene nødvendige oplysninger, såsom dit firmanavn, firmaadresse, dit telefonnummer og din email adresse. Vi opbevarer dine oplysninger i vores CRM system.

Når du som kunde ønsker at gøre brug af de services vi tilbyder, indsamler vi en række oplysninger om dig for effektivt at kunne administrere denne (din) kunderelation til GPS Security A/S, samt for at kunne administrere dine eventuelle køb af ydelser. Vi indsamler alene nødvendige oplysninger, såsom dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din email adresse, dine køb af ydelser, ligesom vi også opbevarer en historik over dine tidligere køb af ydelser. Vi opbevarer dine oplysninger i vores CRM system.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel i forbindelse med køb af ydelse, deltagelse i et arrangement, tilmelding til vores nyhedsbrev, eller når du kontakter os med spørgsmål via email eller telefon.

Bemærk venligst, at det i visse tilfælde er påkrævet, at du oplyser os om visse af dine personoplysninger, såsom dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din email adresse, da disse oplysninger kan være påkrævet for at kunne indgå en aftale om for eksempel køb/salg eller samhandel. Vi vil således ikke være i stand til at forestå en eventuelt aftaleindgåelse vedrørende køb/salg eller samhandel, hvis du nægter at dele sådanne personoplysninger med os.

 

 

 

 

 

  1. Til hvilke formål anvender vi dine personoplysninger?

Vi anvender dine personoplysninger til følgende formål:

  1. For effektivt at kunne håndtere køb/salg og samhandel (for eksempel i forbindelse med udstedelse af fakturaer).
  2. For at kunne oprette dig i vores CRM system.
  3. For effektivt at kunne kontakte dig (for eksempel i forbindelse med køb/salg, alarmer mv.).
  4. For effektivt at kunne besvare dine henvendelser.
  5. For at kunne sende dig vores nyhedsbrev, hvis du har anmodet om at modtage det.
  6. For at kunne invitere dig til arrangementer samt for effektivt at kunne planlægge sådanne arrangementer.
  7. For i øvrigt at kunne tilbyde dig de produkter og services, du anmoder om.
  8. I markedsføringsøjemed.

 

  1. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor på baggrund af følgende:

  1. Dit samtykke.
  2. Behandlingen er nødvendig for indgåelsen af en aftale med dig eller for på din anmodning at tage skridt inden indgåelse af en sådan aftale med dig.
  3. Behandlingen er nødvendig for, at vi kan leve op til en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt.
  4. Behandling er nødvendig for, at den dataansvarlige eller en tredjemand kan forfølge en legitim interesse, medmindre den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder. De legitime interesser der forfølges er GPS Securitys drift.

 

  1. Må vi sende dig markedsføring?

Vi vil gerne sende dig forskelligt markedsføringsmateriale, som vi tror kan være interessant for dig.

Vi sender kun markedsføringsmateriale til dig, såfremt du accepterer dette, og selvom du tidligere har accepteret at modtage markedsføringsmateriale fra os, kan du altid fravælge dette igen.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra os, bedes du sende os en afmeldings-email til os på

info@gps-security.dk

 

  1. Hvornår videregiver vi dine personoplysninger?

Vi kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan for eksempel blive videregivet til: (i) leverandører vi samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af din tilknytning til GPS Security A/S (for eksempel leverandører af services, herunder eksempelvis markedsføring, tjenester og support; (ii) øvrige tredjeparter i forbindelse med for eksempel køb/salg af ydelser; eller (iii) hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende ret.)

Videregivelse vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med oprettelse som kunde i vores CRM system.

 

  1. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Hos GPS Security A/S gemmer vi alene dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom at kunne administrere dig som leverandør eller kunde i vores CRM system), eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de behandles til, afsluttes.

 

 

  1.  Hvad er dine rettigheder?

Hvis du ønsker adgang til de personoplysninger, som vi behandler om dig hos GPS Security A/S, kan du rette henvendelse til os på info@gps-security.dk eller telefonnummer 70701608.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling, samt at få begrænset behandlingen af dine oplysninger.

Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke til denne behandling tilbage. Din tilbagetrækning af samtykke vil ikke påvirke lovligheden af den behandling, der blev udført, før du trak dit samtykke tilbage.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her.

 

Du har endvidere ret til, hvis personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring, har den registrerede til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af sine personoplysninger til sådan markedsføring, herunder at gøre indsigelse mod profilering, i det omfang den vedrører direkte markedsføring.

 

  1. Hvad sker der, når vi ændrer vores privatlivspolitik?

Vi opdaterer kontinuerligt denne privatlivspolitik for at sikre os, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre os at vi overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at vi løbende vil opdatere og ændre denne privatlivspolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via email. Den til enhver tid gældende version af denne privatlivspolitik vil være at finde på denne hjemmeside www.gps-security.dk

 

  1. Spørgsmål?

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

GPS Security A/S

Solrød Byvej 52

info@gps-security.dk

70701608

 

Denne privatlivspolitik blev sidst revideret den 12/9-2018.